3BCN

3BCN

3BCN

Barcelona
Reforma interior
Construcció

L’objectiu d’aquesta reforma es la renovació de l’interior de l’habitatge fomentant la conservació dels elements tradicionals, rehabilitant-los i actualitzant-los per a que tinguin una vida útil més llarga i com a elements diferencials i personals.

En aquest habitatge, destaquen els paviments hidràulics, els diferents elements decoratius dels sostres i les portes de fusta amb vidres tintats i texturitzats.

L’habitatge consta de tres habitacions, un bany, una cuina i un espai diàfan destinat a vestíbul, sala d’estar i menjador.

Pel que fa els elements tradicionals, el més destacable són els paviments hidràulics. Aquests s’han rehabilitat mitjançant el seu polit i s’han actualitzat canviant els sòcols ceràmics per uns de fusta amb acabat blanc.

Totes les finestres que donen a les façanes d’aquest edifici compten amb uns porticons de fusta que tenen un acabat exterior de pintura marró que s’ha mantingut per a conservar la homogeneïtat de tota la façana.

D’altre banda, a l’interior, les fusteries s’han pintat de color blanc per donar-li tot el protagonisme als paviments hidràulics.

De les portes interiors de l’habitatge, trobem que la d’una de les habitacions i la de la cuina, són de doble fulla de fusta amb vidres texturitzats i tintats de color groc. Els vidres s’han mantingut per no perdre l’essència de l’habitatge, pintant la fusteria de color blanc.

La porta del bany es corredissa, guanyant així espai pel bany i mantenint la fulla amb les motllures originals.

Per últim, tant la cuina com el bany s’han reformat completament i, degut a la mancança de paviment hidràulic original, s’ha optat per un paviment ceràmic tipus hidràulic que s’ha combinat amb revestiments de rajola blanca i mobiliari en blanc per donar més lluminositat a aquestes zones en contacte amb el pati interior d’edifici.

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord. Más información
Acepto
No acepto