ÀTIC

Àtic

ÀTIC

Barcelona
Ampliació i Reforma interior
Arquitectura i Construcció

El projecte àtic consta de l’ampliació i reforma d’un habitatge situat en la planta àtic d’un edifici barcelonès. L’objectiu ha sigut el difuminar la línia que separa els espais interiors amb els exteriors, per tal de que la terrassa sigui una extensió de la sala d’estar-menjador.

Pel que fa l’ampliació, s’ha realitzat a la zona de la sala d’estar-menjador, deixant una terrassa en forma de “L” que divideix l’espai de la terrassa en zona de menjador exterior i zona de solàrium, i que comunica directament amb l’espai interior.

Amb l’adequació de la terrassa, s’ha aconseguit baixar de cota el paviment i fer més natural aquesta unió entre l’exterior i l’interior de l’habitatge.

S’ha projectat una estructura amb un tancament de balconeres corredisses per tal d’il·luminar i ventilar. S’utilitza el mateix paviment, tant a l’interior com a l’exterior, fomentant l’objectiu de desdibuixar la línia entre exterior i interior.

L’estructura de l’ampliació permet fer tots els tancaments de portes corredisses, tenint dues façanes completament de vidre amb vistes a tota la ciutat de Barcelona.

Tant l’estructura com la fusteria s’ha realitzat en color antracita, contrastant amb les parets i el paviment escollits de tons clars.

Pel que fa la reforma a l’interior, a part d’utilitzar el mateix paviment que a l’exterior, també s’ha utilitzat el mateix to de pintura, emfatitzant aquesta relació entre interior i exterior, objectiu d’aquest projecte. També s’han pintat les portes de fusta, respectat les particularitats d’aquest àtic de l’Eixample, com els paviments hidràulics o els forjats de volta catalana.

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord. Más información
Acepto
No acepto