CASA MOLINS

CASA MOLINS

Sant Vicenç de Montalt
Obra nova
Arquitectura Tècnica i Construcció

La volumetria d’aquesta casa unifamiliar es conforma mitjançant dos volums en forma de “L” situats en un dels extrems de la parcel·la desenvolupant així un gran jardí.

El volum per on s’accedeix a l’habitatge, està composa per dues plantes; la planta baixa, es tanca a la façana orientada cap al carrer, oferint així la privacitat cap a l’exterior de l’habitatge i obrint-se cap al jardí mitjançant uns espais diàfans on es troba la sala d’estar, menjador i cuina. La façana vidriada practicable i la prolongació del mateix paviment situat en aquest espai diàfan cap als espais exteriors del jardí desdibuixen la línia entre interior i exterior.
A planta primera trobem la part més privada de l’habitatge: una suite amb vestidor.

El segon volum té una planta que es va adaptant al terreny de forma esglaonada. Aquest volum es distribueix mitjançant quatre peces en quatre cotes diferents on cada peça és una suite independent i estan connectades mitjançant un passadís. Al igual que l’anterior volum, es tanca cap a l’exterior pel passadís i s’obre cap al jardí des de les habitacions.

El jardí, la relació interior-exterior, la protecció solar mitjançant pèrgoles i l’arrebossat en blanc configuren una façana mediterrània i moderna.

En col·laboració amb:
Nomen Associats Arquitectes
AM Asociados

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord. Más información
Acepto
No acepto