COMTE BORRELL

    COMTE BORRELL

    Barcelona
    Reforma interior
    Arquitectura i Construcció

    La reforma d’aquest habitatge s’enfoca amb l’objectiu d’una nova distribució basada en la divisió d’espais de dia i espais de nit, sense perdre el caràcter dels edificis de l’Eixample de Barcelona.

    L’estructura de l’edifici es composa per murs de fàbrica que defineixen els quatre espais; el primer es la sala d’estar-menjador amb contacte directe amb la façana principal. Per tal de connectar aquest espai amb el segon, l’espai de cuina, s’ha realitzat un estintolament que permet el pas de la llum i la visual però sense perdre la independència d’aquest dos espais.  
    Al tercer espai trobem dos banys complerts, un d’ells amb accés per l’habitació principal que, juntament amb una altre habitació, configuren el quart espai.

    El paviment i la pintura blanca homogeneïtzen els espais. Els sòcols i les fusteries originals aporten l’estil clàssic que es volia aconseguir.
    A la cuina trobem línies netes i minimalistes del mobiliari en contraposició amb l’obra vista i la rajola tradicional, emfatitzant aquest objectiu d’unir tradició i modernitat i convertint-se així en la peça principal d’aquest habitatge.

    Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord. Más información
    Acepto
    No acepto