ESTUDI COBAME ARQUITECTURA

ESTUDI COBAME ARQUITECTURA

Badalona
Reforma interior
Arquitectura i Construcció

El nostre estudi es troba a la planta baixa d’un edifici de construcció tradicional dels anys 60. L’espai es divideix en tres zones.

A la zona de treball, el nostre equip té el seu propi espai de treball distribuït en un espai diàfan i il·luminat gracies a les tres obertures de la façana.

La sala de reunions té tancaments practicables de vidre, per donar privacitat sense renunciar a la il·luminació natural on la taula de fusta dona calidesa a l’espai. Aquí trobem l’antiga font natural, que s’ha recuperat convertint-se en la peça principal del nostre estudi.

Per últim, al pati interior cobert trobem l’escala volada i el bany. L’escala, de xapa negre doblegada, dona lleugeresa i permet el pas de la llum provinent de la coberta. El bany juga amb elements moderns, com la utilització del mateix paviment per a revestir una de les parets, elements tradicionals com la rajola blanca de petit format o la restauració de la porta, anteriorment una porta batent amb acabat de fusta i convertida actualment en una porta corredissa amb acabat blanc per integrar-se en el pati.

L’ús dels colors neutres com els blancs de les parets i el gris ciment del paviment deixen el protagonisme als elements arquitectònics com les bigues metàl·liques i l’obra vista.

El nostre estudi és un reflex del nostre treball en els projectes de rehabilitació i reforma, definits per l’equilibri entre la tradició i la modernitat.

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord. Más información
Acepto
No acepto