HIDRÀULIC

Hidràulic

HIDRÀULIC

Barcelona
Reforma interior
Construcció

En aquest projecte s’ha posat en valor els elements existents; els paviments hidràulics, les grans portes de fusta i els diferents elements decoratius del sostre, que s’han conservat per no perdre el caràcter d’aquest habitatge.

Tots els paraments són blancs per donar més llum a l’habitatge: els nous sòcols de fusta, les fusteries de les portes i finestres, les parets i els sostres. D’aquesta forma els paviments hidràulics, que s’han polit, són els protagonistes en aquest pis.

Cada estança té un paviment diferent. El canvi entre els paviments es va realitzar amb fusta, que s’ha mantingut, al igual que el paviment. En contra, el sòcols, s’han retirat per a col·locar sòcols de fusta blanca. En aquest cas s’han escollit uns amb motllura, que combinen amb els elements decoratius de l’habitatge.

Pel que fa la distribució, exceptuant la cuina i el bany, s’han mantingut com a l’estat original. El bany s’ha reubicat per donar-hi més espai i la nova distribució de la cuina a requerit el canvi de la situació de la porta. Amb el mateix objectiu de conservació dels elements originals, s’ha utilitzat la mateixa fulla de la porta original que s’ha pintat de blanc i s’ha transformat de porta batent a porta corredissa.

Per a realitzar aquest bany, s’ha utilitzat el paviment hidràulic com a base. D’aquí s’han extret els següents colors presents en el dibuix geomètric: negre, crema i gris. Per al revestiment de les parets s’ha utilitzat el color gris amb una rajola neutra. Per al moble del bany, s’ha utilitzat el color negre i crema amb una fusta fosca.

Per a realitzar la cuina i a falta de paviment hidràulic existent en l’habitatge, s’ha col·locat un paviment que recorda al hidràulic, de tons blancs i blaus. La cuina s’ha realitzat en color blanc i el revestiment del frontal de les zones de treball, es de la mateixa rajola del bany, unificant el disseny del pis.

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord. Más información
Acepto
No acepto