MIGJORN

Portada mitjorn

MIGJORN

Badalona
Reforma interior
Arquitectura i Construcció

L’objectiu d’aquest projecte es modificar la distribució de la cuina i menjador per convertir-ho en un únic espai obert i renovar les habitacions i els banys.

A la planta baixa es troba la cuina oberta al menjador, i aquesta es divideix de la següent forma; una zona de mobiliari de tipus columna, una zona de taulell per treballar on es troba l’aigüera i els fogons i finalment una península que fa també de barra. Predomina els tons blancs, tant en el mobles baixos, columnes i taulell combinat amb uns mobles alts d’acabat de fusta.

S’ha il·luminat la part inferior dels mobles alts per donar un contrapunt de calidesa a l’acabat blanc dels mobles de cuina.

El paviment, laminat amb acabat de fusta, es situa en tota la planta baixa per emfatitzar més la unió entre la cuina i el menjador.

Per últim, es troba un petit lavabo independitzat que segueix la tònica de colors blancs i acabats de fusta de tota la planta baixa.

A la planta superior, totes les habitacions i distribuïdor estan pavimentats del mateix material i color que la planta baixa i s’ha pintat els paraments verticals de blanc.

El bany general, de colors sorrencs, té com a particularitat el revestiment de les zones de lavabo amb una rajola amb textura d’aigües horitzontals, la utilització d’una mampara fixe de vidre sense marc per donar una sensació d’amplitud, una zona d’emmagatzematge independent i un lavabo d’una sola peça amb prolongació del taulell i sense moble encastat en la part inferior per a donar lleugeresa al conjunt.

D’altre banda, es troba el bany de la suite, on els colors son de tons grisos amb detalls en blanc, i compta d’un rentamans amb prolongació del taulell, però a diferencia amb el bany general, aquest si que compta amb un moble d’emmagatzematge encastat composat per quatre calaixos a la part inferior, però amb una mínima separació amb el paviment per tal de donar lleugeresa, però sense perdre volum d’emmagatzematge.

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord. Más información
Acepto
No acepto