PREMIÀ DE MAR

PREMIÀ DE MAR

Premià de Mar
Reforma integral
Arquitectura i Construcció

L’objectiu d’aquest projecte es la unió de diferents espais per aconseguir una zona diàfana i una major il·luminació natural.

S’ha desdibuixat el límit entre la cuina i pati interior i també entre el menjador i pati interior. Per dur a terme aquesta intervenció s’ha realitzat diferents estintolaments per poder augmentar la superfície de les obertures, i com ha resultat s’ha passat de tenir petites finestres a grans balconeres.

Aquests estintolaments son perpendiculars entre ells, el primer uneix el pati amb el menjador, mentre que el segon, uneix el pati amb la cuina. La unió d’aquestes bigues s’ha realitzat mitjançant la col·locació d’un pilar, i per integrar-ho a l’espai s’ha folrat del mateix material que les fusteries.

També s’han realitzat altres estintolaments per modificar els passos entre la cuina i menjador i la cuina i safareig per guanyar amplada de pas.

La cuina es l’estança principal i punt de partida d’aquest projecte, on s’ha escollit un paviment de tipus hidràulic i s’ha pintant els paraments verticals de blanc. Pel mobiliari s’ha escollit mobles baixos amb acabat de fusta, mentre que els mobles alts son blancs per donar-li més amplitud a l’espai. Els tiradors i una aixeta són de color negre, en combinació amb la fusteria.

La il·luminació es un dels punts mes importants a tractar en una cuina, per això l’acabat inferior dels mobles alts es del mateix tipus de fusta que els mobles baixos i s’ha col·locat una il·luminació indirecta que aporta calidesa a la zona de treball.

Al pati interior s’han realitzat varies actuacions on destaca la modificació de les pendents per deixar a una mateixa cota l’exterior respecte l’interior i crear així un espai útil entre la cuina, el menjador i el pati interior. S’ha col·locat un paviment de gres de color gris i pintat les parets de blanc. També s’ha canviat el tipus de barana a la planta primera, per afavorir l’entrada de llum a la planta baixa.

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord. Más información
Acepto
No acepto